Twilight Entertainment

     
Victor Mids boeken / Victor Mids Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: o.a bekend van het illusionaire TV programma Mindf*ck
Volledige prijslijst

Victor Mids boeken?

Victor Mids boeken of inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken of inhuren van Victor Mids.

Wilt u Victor Mids direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Victor Mids

Stijlvol, intellectueel, uniek, humoristisch en bovenal ongrijpbaar. Het zijn zomaar wat omschrijvingen van mensen over heel de wereld na het zien van de illusies van Victor Mids. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan neurocognitieve gedragsexperimenten, waarbij hij de raakvlakken tussen wetenschap en illusionisme verkent. Want hoe werkt aandacht eigenlijk, en hoe makkelijk kan je iemand afleiden? Hoe wis je iemands geheugen? En hoe manipuleer je gedachten? Bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Laat je meevoeren in de wereld van de neuro-illusies, en leer begrijpen hoe makkelijk je eigen zintuigen
en cognities je voor de gek kunnen houden.

Een unieke combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid.

Victor Mids boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Victor Mids zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Victor Mids wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Victor Mids. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Victor Mids te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.