Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Vic9 boeken?

Vic9 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vic9

Wilt u Vic9 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vic9

‘’Mysterieus en van de straat’’, is hoe er vaak gesproken wordt over Vic9. De rapper uit Hoogvliet, Rotterdam laat al sinds zijn eerste geluid zijn eigen gezicht niet zien. Altijd gehuld achter een masker, zonnebril of cap heeft de rapper een enorme buzz weten te genereren.

“Ik doe geen interviews. Ik vertel alles al in mijn tracks, dus mensen kunnen me via mijn nummers leren kennen.”

In 2016 hoorden we voor het eerst van Vic9. De rapper kwam uit het niets terecht op tracks van Sevn Alias, Kevin & Josylvio zonder ook maar ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Dit resulteerde voor Vic9 in een uitnodiging om in 2017 mee te doen aan het “All Eyez On Us” project. De tape kwam binnen op #2 in de top 100 en kort daarop was daar een platendeal met Top Notch voor Vic9. Daarna ging het hard. Zijn debuut EP kwam uit in december van hetzelfde jaar en behaalde 12 miljoen streams in een half jaar. Nog eens 6 maanden verder was daar alweer zijn tweede EP “92:29” met collaboraties van Jayh, Josylvio, 3robi en Ronnie Flex. Samenwerking met de laatstgenoemde behaalde de gouden status en de EP kwam binnen op #5.

Vic9 wilt zijn huidige succes grootst voortzetten met zijn nieuwe album. Deze verschijnt naar verwachting begin 2019.

Vic9 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vic9 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vic9 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vic9. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vic9 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.