Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt, niet meer te boeken
Volledige prijslijst

Vibe boeken?

Vibe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vibe

Wilt u Vibe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vibe

Een knettergekke guitarist, een spetterende zangeres, een talentvolle en zeer ervaren toetsenist en een strak pompende ritmesectie…. Bedoel je VIBE? Jazeker…!

VIBE is opgericht in de warme zomer van 2004. Vijf zeer enthousiaste en gemotiveerde musici uit verschillende achterhoekse bands kiezen er voor om een band te starten met maar één en hetzelfde doel, spelen met een commercieel repertoire op de meest uiteenlopende feesten.

Deze 4 heren en 1 dame spelen toppers van o.a. Enrique Iglesias, Robbie Williams, Marco Borsato, Jan Smit, Jamie Cullum maar ook U2, Coldplay, en bijvoorbeeld Elvis.
Daarnaast maken ook Andre Hazes, Jovink en De Sjonnies deel uit van het repertoire.
Kortom; super allround en zéér commercieel!

Met hits en veel medleys van nieuwe en oude feestclassics brengt VIBE feest in een nieuw jasje.

VIBE is:

Maud van Zolingen, percussie/vocals,
Joost Raben, toetsen/vocals,
Gilbert van Zolingen, gitaar/vocals,
Casper Bours, basgitaar/vocals
Joost Italiaander, drums en vocals.

Vibe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vibe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vibe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vibe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vibe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.