Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Vezpa boeken?

Vezpa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vezpa

Wilt u Vezpa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vezpa

Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig!
Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid maar vooral met “de swagger van Jagger” gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits,  authentiek instrumentarium, en zonnebrillen! Vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; kortom, een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

De liefde voor de sound van weleer bracht de band naar al meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés, theaters en bruiloften; Vezpa doet er alles aan het evangelie der Rock ’n Roll te verspreiden! Een onvergetelijke live-ervaring met zeer afwisselend repertoire; hitgevoelige rockabilly en Rock'n'Roll uit de fifties, maar ook sixties beatmuziek en psychedelische rock uit de flower-power-tijd. Denk aan Elvis Presley, The Beatles, Johnny Cash, Buddy Holly, Chuck Berry, The Rolling Stones en The Doors.

Kortom Laat je verleiden door vier jonge muzikanten die de muziek van hun ouders ten gehore brengen alsof ze zelf in die tijd geleefd hebben!

Vezpa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vezpa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vezpa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vezpa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vezpa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.