Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Veronica Drive in Show boeken?

Veronica Drive in Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Veronica Drive in Show

Wilt u Veronica Drive in Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Veronica Drive in Show

Vriend en vijand zijn het erover eens: de eerste, échte Drive-In Show in Nederland met sterren-DJ’s was de Veronica Drive-In Show. Voor veel Nederlanders is de naam nog steeds magisch. Die magie leeft voort in de Radio Veronica Drive In Show! Al jaren de beste drive-in show en nu in een compleet nieuwe setting!

De beste Radio Veronica DJ’s, omgeven door een hypermoderne DJ-Booth, zorgen op vrijwel iedere plaats in Nederland voor een gegarandeerd feest. De Radio Veronica DJ Tour is op vrijwel ieder evenement in te zetten en doet het publiek verbazen, verrassen en vermaken. Geen feest of evenement is meer hetzelfde met de Veronica Drive In Show. De ervaren DJ’s van Radio Veronica zoals Rick van Velthuysen, Silvan Stoet en Juri Verstappen draaien de beste 80’s, 90’s & 00’s Hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

Radio Veronica Drive in Show Boekingen

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica Drive In Show 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica.

Veronica Drive in Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Veronica Drive in Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Veronica Drive in Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Veronica Drive in Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Veronica Drive in Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.