Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden
Volledige prijslijst

Vermakelaar boeken?

Vermakelaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vermakelaar

Wilt u Vermakelaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vermakelaar

De Vermakelaar biedt uiteenlopend entertainment in vele gedaante`s :
 

Fakir Ali Gasoli

Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat.

Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 2 of 3 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke .... dat moet u zelf maar gaan zien.

Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor.
ca. 25 minuten durende act

Vincent Vingervlug
Stuntelige, humorvolle, rappe magische entertainer die vakkundig zijn vingervlugge praktijken ten tonele ten tafel brengt.


Mini Halfweg

Een authentiek ogend handgemaakt juweeltje van optisch bedrog. Een unieke kast enig in zijn soort, ideaal voor bij de entree, als kassakast, als wegwijzer, voor korte en/of halve toespraken, als biechthok, kaartcontrole, of living statue met of zonder zingend hert op het dak.

What you see is what you get... just an illusion.

In een ronde, zeer fraai gedecoreerde half open kast staat een tafeltje met op het blad enkel en alleen de bovenste helft van een levend mens, een ogen bedriegende eyecatcher van formaat.
 

Animaties

Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat de Vermakelaar in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoond, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan.

De Vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

Een schizofreen....... is nooit alleen .......

Wilt u liever dat uw publiek zich af loopt te vragen wie die vreemde snuiter toch is, dat hij een ongenode gast is, asociaal of blind, de paashaas of de Sint, laat het even weten ook als u liever niet hebt dat hij mee gaat eten.

De vermakelaar is zoals u hierboven kunt zien erg breed in entertainment, informeer vrijblijvend !

Vermakelaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vermakelaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vermakelaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vermakelaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vermakelaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.