Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Verlichte Dansvloer huren boeken?

Verlichte Dansvloer huren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Verlichte Dansvloer huren

Wilt u Verlichte Dansvloer huren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Verlichte Dansvloer huren

U wilt een verlichte dansvloer huren voor uw feest ?

Wij hebben de meest moderne verlichte dansvloer te huur die in Nederland te huur is.
Behalve dat de ledpanelen van kleur veranderen zijn er bij deze verlichte dansvloeren ook figuren, en vele kleurcombinaties (per paneel) mogelijk.

De verlichte dansvloeren zijn bestuurbaar door DMX hiermede is  bijna alles mogelijk met deze verlichte dansvloeren.

Indien u geintresseerd bent in het huren van een verlichte dansvloer neem vrijblijvend contact met ons op.

Verlichte Dansvloer huren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Verlichte Dansvloer huren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Verlichte Dansvloer huren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Verlichte Dansvloer huren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Verlichte Dansvloer huren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.