Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Multi Medicale Music Experience
Volledige prijslijst

Vegas boeken?

Vegas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vegas

Wilt u Vegas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vegas

Waarschijnlijk is het ontstaan in de kleedkamer van “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten hebben daar het idee bedacht om de beste coverband van Limburg te willen zijn. “En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”, aldus Jolle Mooren. We kunnen zeker zeggen dat deze weg met veel plezier en enthousiasme is ingeslagen.

Deze band bestaat met bandleden met enorm veel ervaring met aangevuld nieuwe gezicht met een groot talent. Ze zijn klaar voor de podia van dancings, feesttenten en events. Zanger Kera Frankel kan leunen op een zeer succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014, waar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”. Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren.. Kera wordt aangevuld met een mooie zangeres Annika van Bruggen. Naast Vegas is Annika ook te vinden in de Motown Marbles. Laatst heeft zij met haar groep door China getourd. Daarnaast was Annika ook jarenlang de lead zangeres van NOAH. Ze heeft dus de nodige ervaring opgedaan. Alle podia is wel voorbij gekomen.

Band Vegas boeken

De band wordt verder aangevuld met Guido (gitarist), Drummer Martin Frösch, Shelton Telesford als toetseman en op de bass hebben we Jolle Mooren. Zij waren ook diegene die het initiatief hebben genomen om VEGAS de wereld in te blazen. Zij speelden onder andere bij verschillende bekende musicals: Jeans, Soldaat van Oranje en Fame. Met een afgeronde conservatorium opleiding staan zij klaar om met VEGAS het land te veroveren.

VEGAS is te omschrijven als een totale multi-mediale-music-experience. VEGAS danst, boeit, ervaart en vooral: gives you everything!

Vegas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vegas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vegas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vegas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vegas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.