Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

VanVelzen boeken?

Wilt u Van Velzen huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Van Velzen vindt u op deze pagina.

Wilt u Van Velzen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie VanVelzen

Na het uitkomen van z’n debuutsingle ‘Baby Get Higher’ eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. En daar blijft het niet bij…

Nederland leert hem kennen als enthousiast improviserende pianist in De Wereld Draait Door. En wanneer zijn debuutalbum ‘Unwind’ uit het niets op 1 binnenkomt en de singles ‘Burn’ en ‘Deep’ beide Alarmschijf worden, bewijst VanVelzen beslist géén eendagsvlieg te zijn. In de zomer van 2007 speelt hij met zijn band op alle grote festivals van Nederland. Zijn enthousiaste en interactieve live presentatie wordt beloond met een 3FM Award voor ‘Beste Live Act’.

Op verzoek van Monique van der Ven schrijft VanVelzen samen met John Ewbank de soundtrack voor de film Zomerhitte. ‘When Summer Ends’ is het resultaat en wordt één van zijn grootste hits. Het staat op het gouden dubbelalbum ‘Take Me In & Hear Me Out’, dat in 2009 verschijnt. Van dat album wordt de single ‘Love Song’ een enorme airplayhit, ‘Take Me In’ Alarmschijf en wordt de song ‘Broken Tonight’ zelfs wereldwijd uitgebracht in de remix van DJ Armin van Buuren. VanVelzen’s derde album wordt verwacht eind 2011.

Het succes van VanVelzen blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. In Duitsland tourt hij samen met ‘Reamonn’ en ook in België is de zanger/pianist een graag geziene gast. Mede dankzij zijn rol als gedreven en oprechte coach in de televisie hit ‘The Voice of Holland’ groeit VanVelzen uit tot een van de meest populaire artiesten van ons land.

Die populariteit bewijst zich eens te meer wanneer hij in 2010 en 2011 zijn tour langs 34 theaters in een mum van tijd uitverkoopt. Van ‘Het nieuwe Luxor Rotterdam’ tot ‘Koninklijk Theater Carré’ laat VanVelzen zien dat hij naast een begenadigd zanger een onderhoudende gastheer is, die op ontwapenende wijze de verhalen achter zijn liedjes vertelt.

Of het nu is op festivalpodia, in het theater of op televisie: VanVelzen weet mensen te ráken. Zelf zegt hij: "Live kom ik het best tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan!"

VanVelzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over VanVelzen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over VanVelzen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van VanVelzen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over VanVelzen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.