Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Van Goof en Dorus boeken?

Van Goof en Dorus boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Van Goof en Dorus

Wilt u Van Goof en Dorus direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Van Goof en Dorus

Wie zijn Van Goof & Dorus?
Van Goof & Dorus expanderen evenementen met muziek en entertainment. Vanuit Eindhoven rijden wij door binnen- en buitenland. We zijn mobiel, uniek en draaien voor een breed publiek.  Onze dj booth is onze opgepimpte bus welke voorzien is van alle faciliteiten.

Waar kun je  Van Goof & Dorus inzetten ?   

  • Feesten, Evenementen en Festivals   
  • Sport evenementen (beachsoccer / beachvolley)
  • Bedrijfsfeesten en Kermissen
  • Horeca gelegenheden

Wat draaien de Dj`s Goof & Dorus ?
Goof & Dorus draaien housemuziek uit diverse stromingen zoals: Funk, Latin, Electro etc.
Als extra live element kunt u tijdens het draaien genieten van LIVE gespeelde drumsolo`s

Van Goof en Dorus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Van Goof en Dorus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Van Goof en Dorus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Van Goof en Dorus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Van Goof en Dorus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.