Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

ValsBezig boeken?

ValsBezig boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van ValsBezig

Wilt u ValsBezig direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie ValsBezig

Officieel bestaat Valsbezig bestaat uit vier 19 jarige jongens allemaal afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost met een surinaamse achtergrond.

Demirel Stuart a.k.a Demma VB,  
Reginio Doelwijt a.k.a Ginio VB,
Renilhio Linger a.k.a Kees VB,
Ritchie Linga a.k.a Ritchie VB.

Officieus zijn er veel Valsbezig leden, familie en vrienden waarvan sommige van hen ook creatief bezig zijn.  Valsbezig is een beweging een movement. Toen de jongens 16/17 jaar oud waren in 2013 is Valsbezig ontstaan. DemmaVB heeft de groep samen gebracht in 2013, de jongens kende elkaar via school en uit de buurt. Maar pas in 2014 is Valsbezig echt serieus bezig geweest met het maken van muziek.  In maart  2015 heeft Valsbezig de single/clubhit Hanna Montana gedropt, daarmee hebben ze meer dan 300.000 views gehaald op youtube en bijna 200.000 plays op soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste ep “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings. Hierdoor is het een tijd lang stil geweest maar het einde is nabij.  Valsbezig komt eind april 2016 met de eerste ep It’s a VB Thing.

ValsBezig boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over ValsBezig zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over ValsBezig wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van ValsBezig. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over ValsBezig te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.