Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Valerius boeken?

Valerius boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Valerius

Wilt u Valerius direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Valerius

Valerius heeft in korte tijd al veel gepresteerd: shows op de grootste podia, support van allerhande media, én een debuutalbum in de iTunes charts. De ambitieuze broers Jesse en Kay Nambiar wisten dan ook vroeg wat ze wilden bereiken. Rond hun twaalfde levensjaar begonnen zij met zingen en namen ze gitaarlessen. Vanaf het prilste begin zochten zij hun eigen akkoorden en klanken. Een echte band was een kwestie van tijd. Dat werd dus Valerius.

 
Over media-aandacht heeft Valerius niet te klagen. De toonaangevende Nederlandse popzender 3FM riep Valerius uit tot ‘Serious Talent’. De band verscheen op bijna alle Nederlandse rtv-zenders, van Radio 538 tot TMF. Ook bladen als Hitkrant en Off The Record steunden Valerius. MTV Europe liet de groep zelfs een videoclip opnemen voor de catchy eerste single 'She Doesn’t Know', dat in 2009 een zomerhit werd.

Het debuutalbum genaamd 'Valerius' en de derde single 'Green Light' zijn nu uit.

Valerius boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Valerius zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Valerius wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Valerius. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Valerius te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.