Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Valerie Fladder boeken?

Valerie Fladder boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Valerie Fladder

Wilt u Valerie Fladder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Valerie Fladder

Valerie Fladder is die unieke entertainster met allure en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en ver daar buiten! Stralender dan alles wat u tot nu toe gezien hebt.

Zij is beeldschoon, glamoureus, geestig, hilarisch en lief, maar bovenal zichzelf! Haar schitterende figuur, altijd perfect gekleed, kleurrijke coupes, haar vermaarde benen en brede lach laten menig hart sneller kloppen. Deze nachtegaal uit de veelkleurige vaderlandse vocale volière zingt altijd de sterren van de Melkweg, met een altijd herkenbaar, warm en lieflijk geluid, een perfecte dictie, meestal meezingerige melodietjes en vaak ontroerende teksten.

Veel van haar liedjes zijn haar eigen kostelijke pennenvruchten.

Kortom, Valerie Fladder is de vrouw met een klein beetje extra, de vrouw met een klein beetje meer, pur sang! 

Valerie Fladder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Valerie Fladder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Valerie Fladder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Valerie Fladder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Valerie Fladder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.