Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

USA Party Cocktailshow boeken?

USA Party Cocktailshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van USA Party Cocktailshow

Wilt u USA Party Cocktailshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie USA Party Cocktailshow

The American Cocktail Show is geïnspireerd op het succesvolle Amerikaanse concept van entertainment, heerlijke cocktails, de Amerikaanse bereidwilligheid om van elke bijeenkomst een feest te maken en het echte “Welkom”gevoel aan de bar.

De Amerikaanse Showbartenders bereiden de cocktails op unieke wijze door het gooien en jongleren met volle flessen, glazen, fruit en ijsblokjes. Door de grote kennis van de ingrediënten en hun jarenlange en wereldwijde ervaring kan de showbartender voor elke gast een cocktail naar persoonlijke smaak en voorkeur bereiden.

USA Party Cocktailshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over USA Party Cocktailshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over USA Party Cocktailshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van USA Party Cocktailshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over USA Party Cocktailshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.