Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Topshow !!
Volledige prijslijst

Urban Illusions boeken?

Urban Illusions boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Urban Illusions

Wilt u Urban Illusions direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Urban Illusions

Kickin’, Smashin’, Rockin’! Dát is Urban Illusions! Urban Illusions is de níeuwste sensatie op magic gebied, uniek in Europa én zelfs daarbuiten! Nog nooit eerder werd het hedendaagse straatbeeld van hiphopmusic en breakdancers gemixt met onbegrijpelijke illusies! Bizarre breakdancemoves, uitgevoerd door de beste breakdancers van de Benelux, mega snelle verwisselingen en onmogelijke verschijningen zijn slechts een paar grepen uit de energieke, sensationele act Urban Illusions!

De afgelopen maanden was Urban Illusions te zien in Walibi World, waar zij met groot succes ruim zeshonderd shows uitvoerden! Voor de stichting Doe Een Wens vervulde Urban Illusions de wensen van ernstig zieke kinderen en daarnaast waren zij onder andere te zien bij Nickelodeon, TMF, Z@ppelin en in Avonturenpark Hellendoorn! Maar ook tijdens Kids Adventure in Ahoy en Pop For Kidz in the Matrixx gingen duizenden kinderen uit hun dak bij het zien van deze weergaloze act!

Eind 2008 kon heel Nederland een aantal Urban Illusions dansers volgen tijdens het populaire tv-programma So You Think  You Can Dance, wat wekelijks live werd uitgezonden op RTL5. Alle dansers knalde van het scherm af en niet zonder resultaat! Zij gingen door tot en met de finale!

Urban Illusions was tevens te gast bij diverse grote shows en concerten. Zo lieten zij zangeres Elize uit het niets verschijnen tijdens een concert, werd Sylvie van der Vaart in haar tv-programma doorgezaagd, en werd ervoor gezorgd dat Ron Link een spectaculaire entree maakte tijdens een live tv-show!

Op maat
Urban Illusions presenteert spetterende shows in diverse varianten, van twee tot maar liefst zestien dansers! Speciaal voor bedrijven en evenementen ontwikkelt Urban Illusions hypermoderne shows waarin producten of diensten op een bijzondere manier onder de aandacht worden gebracht! Het uit het niets laten verschijnen van een nieuw product, een directeur of zelfs een complete popgroep behoort tot de mogelijkheden!

Urban Illusions is dé spectaculaire eyecatcher, spetterende opening of grootse publiekstrekker van uw event! Urban Illusions is coming, so watch out!
 
Quotes
Wow! Wat een geweldige show, ik begrijp er niets van!
– Terence Schreurs, tv presentatrice.

Zo…! Ik heb nog nooit zo'n spectaculaire entree gemaakt!
– Ron Link, musicalster.

Wat een fantastische act! Hier gaan we nog veel meer van horen in de toekomst, mark my words…
- Paul van Loon, schrijver

Geweldig! Dit zijn de nieuwe opvolgers van Hans Klok!
- Ruud de Corte, directeur Avonturenpark Hellendoorn

Urban Illusions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Urban Illusions zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Urban Illusions wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Urban Illusions. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Urban Illusions te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.