Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Urban E-Motion boeken?

Urban E-Motion boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Urban E-Motion

Wilt u Urban E-Motion direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Urban E-Motion

Energetic in Moving People!

Urban e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt en het publiek in verwondering met energie en een grote glimlach op het gezicht weer achter laat.


Niet voor niets was Urban e-Motion de openingsact van Kerstcircus Ahoy 2012 waarbij ze voor duizenden mensen publiek deze magnifieke locatie op stelten hebben gezet!

De crew bestaat uit een prachtige combinatie van toptalenten van verschillende Urban Sport disciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, freestyle voetballers, freestyle basketballers en Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!  


Urban e-Motion is inzetbaar voor dynamische openingsshow’s voor congressen en feesten, familiedagen en viering jubilea, entre-acts voor de overgang van diner naar feest of tijdens Kick Off events, als publiektrekkers op beurzen, bij productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! Urban e-Motion is ook te boeken voor clinics en demonstraties, één crew met vijf verschillende workshops.

De show is een verrassende choreografie op hedendaagse energieke muziek - zonder krachttermen- waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staat!

Enkele recente opdrachten

- Global Sales Kick Off van de De Lage Landen in Lissabon 2013;
- Kerstcircus Ahoy 2012;
- Opening Nieuwe Reizigerspassage Rotterdam Centraal Station 2012;
- Doorlopende clinics en show’s heropening winkelgebied Zaailand in Leeuwarden;
- Entre-act Award uitreiking groot uitzendbureau;
- Tussenact personeelsfeest Rabobank;

- Entre-act Kick Off nieuwe jaar groot uitzendbureau.

Urban E-Motion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Urban E-Motion zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Urban E-Motion wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Urban E-Motion. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Urban E-Motion te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.