Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Unit Five boeken?

Unit Five boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Unit Five

Wilt u Unit Five direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Unit Five

Unit Five bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten die met volle overgave niet alleen hun instrumenten bespelen maar zeker ook het aanwezige publiek!
Onze uitgebreide repertoirelijst bestaat o.a. uit Nederpop, rock & dance classics, apres ski en natuurlijk de laatste Top 40 hits. Bij ons kiest u niet voor een vooraf geselecteerde lijst van nummers, maar voor de muziek die u wilt horen! Daarnaast zijn wij instaat direct op de wensen van het publiek in te spelen zodat een juiste “mix” ontstaat met voor ieder wat wils!

Unit Five 100% feestgarantie

Unit Five staat voor 100% feestgarantie, waarbij de hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Ons vocale gedeelte wordt verzorgt door Sam, Jacco, Ton & Jos waardoor er een unieke afwisseling en minimaal 2 stemmige koorzang ontstaat. Het instrumentale gedeelte wordt vol overgave verzorgt door: Erwin (solo gitaar/toetsen), Jurgen (electrisch & akoustisch gitaar/toetsen), Jacco (drums) & Ton (basgitaar).

Unit Five boeken? Altijd perfect verzorgd.

Muzikale kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel, maar de aankleding is zeker niet vergeten. Wij verzorgen daarom niet alleen “de muziek” maar nemen ook een moderne licht- en geluidsinstallatie mee die o.a. bestaat uit bewegende lichteffecten. Daarnaast gaan de muzikanten van Unit Five altijd gekleed in een stijl die past bij uw feest of evenement.

Kortom Unit Five maakt van uw feest het FEEST!

Unit Five boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Unit Five zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Unit Five wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Unit Five. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Unit Five te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.