Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

UglyDolls boeken?

UglyDolls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van UglyDolls

Wilt u UglyDolls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie UglyDolls

Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid.

Nu is 31-07-2019 een film van UglyDolls in de bioscoop uitgekomen!!

Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

De 2 Uglydolls die je bij ons kan boeken zijn:

Babo is de grootste, de handigste en de hongerigste van de UglyDolls. Kijk dus uit met je koekjes, je bent ze zo kwijt!

Moxy is de leider van de groep. Ze is nieuwsgierig, heeft on

UglyDolls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over UglyDolls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over UglyDolls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van UglyDolls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over UglyDolls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.