Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Udo boeken?

Udo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Udo

Wilt u Udo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Udo

De voorbije jaren wierp Udo zich op als een echte live artiest, een allround entertainer. Dat bleek laatst nog tijdens zijn succesvolle zomer- en kersttournees. Samen met zijn goed geoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.

Maar ook op kleinere podia, als gastartiest bij harmonieën, fanfares en bigbands of live on tape in tenten en zalen weet Udo zijn publiek te boeien met ingetogen en opzwepende muziek. Tenslotte duikt de zanger met zijn combo graag in de intimistische sfeer van kerken en culturele centra, waar zijn stem mooi tot recht komt.

Udo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Udo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Udo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Udo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Udo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.