Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Udo Alpfenkreuzer boeken?

Wilt u Udo Alpfenkreuzer huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Udo Alpfenkreuzer vindt u op deze pagina.

Wilt u Udo Alpfenkreuzer direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Udo Alpfenkreuzer

Udo Alpfenkreuzer Boeken? Jarenlang kon men in Nederland maar bar weinig waardering opbrengen voor de Duitsers. Had dat nog met de oorlog te maken, of de verloren WK-finale van 1974? Het zal best, maar de laatste jaren is een verandering voelbaar. De kou lijkt een beetje uit de lucht en de sympathie groeit. Zo voetbalt het Nederlands elftal bijvoorbeeld tegenwoordig nog Duitser dan de Duitsers en schieten in heel Nederland de Oktoberfesten als paddenstoelen uit de grond.

Natuurlijk zijn er verschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Maar van de andere kant passen we ook best goed bij elkaar. Nederlanders eten kaas, Duitsers drinken grote pullen bier. Kaas en bier gaan uitstekend samen. Nederlanders hebben humor, Duitsers grote pullen bier. Humor en bier gaan vaak hand in hand. Nederlanders dragen klompen, Duitsers Lederhosen en grote pullen bier. Nederlanders hebben windmolens, Duitsers grote pullen bier en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Nederlandse artiesten wisten al jaren de weg naar Duitsland moeiteloos te vinden, maar inmiddels volgt een enkeling de omgekeerde route. Eén van hen is Udo Alpfenkreuzer.

Udo Alpfenkreuzer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Udo Alpfenkreuzer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Udo Alpfenkreuzer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Udo Alpfenkreuzer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Udo Alpfenkreuzer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.