Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

U2 NL boeken?

U2 NL boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van U2 NL

Wilt u U2 NL direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie U2 NL

Sinds jaren staat U2NL aan de top van tribute bands en met hun U2 show maakten ze grote indruk in vele landen van Europa waaronder Finland, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg. Eind 2015 zal de 5e theatertour op rij starten met de titel “U2 greatest hits” waarbij ze weer in vele theaters in binnen- en buitenland te zien zijn.

Maar U2NL is meer dan theatershows, op diverse festivals en tijdens vele concerten maakte het publiek al kennis met unieke U2 gevoel dat deze band telkens weer weet te creëren bij hun optredens. Met een setlist vol U2 parels en een enorme dosis passie en energie is U2NL een band die je live aan het werk gezien moet hebben. 

U2NL Boeken?

Van dampende klassiekers als “I will follow” en “Sunday bloody Sunday” tot legendarische ballads zoals “With or without you” en “One”. Van het allereerste begin eind jaren 70 tot het laatste album uit 2014. Elke hit heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen herinneringen maar één ding hebben ze allemaal gemeen: Het zijn stuk voor stuk tijdloze klassiekers. Een “must-see” voor elke (U2) muziekliefhebber.

U2NL is:
Frank Wensink – zang
Marcel de Groot – gitaar
Thom van den Heuvel – drums
Jill Allaert – basgitaar
Janne Minke Nijp – Electrische harp

Pure energie en beleving met de grootste U2 hits.

U2 NL boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over U2 NL zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over U2 NL wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van U2 NL. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over U2 NL te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.