Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

U2-4-U2 boeken?

U2-4-U2 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van U2-4-U2

Wilt u U2-4-U2 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie U2-4-U2

U2-4-U2 is de Nederlandse tributeband die met dezelfde eigenzinnigheid de bekende hits van U2 spelen alsof hun leven er van afhangt en daarmee een ode brengt aan de Ierse rockers.

Bij U2-4-U2 gaan alle registers open! Een zanger die leeft voor het podium, een ras entertainer met een strot zoals je dat alleen maar kent van Bono, die een hele mensenmassa kan laten meezingen en de beleving kan laten voelen vanaf het podium of zelfs vanuit het midden tussen het publiek… een gitarist met een muur van geluid en een band die vol drive en passie staat te spelen. Energieker kan bijna niet… een "unforgettable fire"!

Nummers als 'I will Follow' en' Sunday Bloody Sunday' geven je zo'n lading energie en enthousiasme dat je niet anders kan dan de band volgen. En of het nou regent of niet van 'Beautiful day' wordt iedereen vrolijk. Alle hits komen voorbij: 'New years day ', 'Where the streets have no name', 'One' en' Elevation'. Het feest der herkenning kan beginnen.

Erwin Weening (broer van Dennis Weening) heeft al een ruim muzikaal verleden als zanger achter de rug, zo heeft hij successen behaald als Bono, in de finale van de soundmixshow waar uiteindelijk Glennis Grace tot winnares werd verkozen.Tevens is zijn stem te horen op tracks van enkele bekende DJ's.

Begeleid door drie topmuzikanten zal hij je een show geven die je niet snel zult vergeten.

U2-4-U2 Boeken is U2 beleven !

U2-4-U2 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over U2-4-U2 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over U2-4-U2 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van U2-4-U2. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over U2-4-U2 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.