Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van : Geen wonder dat ik ween,
Volledige prijslijst

Tygo Nendels boeken?

Tygo Nendels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tygo Nendels

Wilt u Tygo Nendels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tygo Nendels

Zanger Tygo Nendels is afkomstig uit Best bij Eindhoven.

In 2010 verscheen zijn eerste single: "Omdat ik van je hou". De plaat had veel airplay en werd veel gedraaid in het uitgaansleven.

In oktober van 2010 verschijnt de tweede single van Tygo Nendels: "Geen wonder dat ik ween". De single komt eind november binnen in de Mega Top 100 en de radiostations zijn laaiend enthousiast. "Geen wonder dat ik ween" is een tango die het zeer goed doet bij de dansscholen.

De derde single van Tygo Nendels verschijnt eind 2011. De titel van de plaat is: "Dromen doe ik alleen voor jou". Een prachtig zeer gevoelig gezongen nummer waarin Tygo laat horen dat hij over een geweldig stemgeluid beschikt. 

Tygo Nendels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tygo Nendels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tygo Nendels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tygo Nendels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tygo Nendels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.