Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tweety boeken?

Tweety boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tweety

Wilt u Tweety direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tweety

Tweety is een kleine gele (kanarie) piet die woont bij oma. Zijn grootste tegenstander is Sylvester, de poes die Tweety het liefst wil opeten. Maar Tweety is hem altijd te slim af. Deze vrolijke en lieve kanariepiet zorgt voor een onvergetelijke meet & greet voor jong en oud.

Tweety boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tweety zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tweety wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tweety. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tweety te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.