Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.275,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Puur op het gevoel
Volledige prijslijst

Twan Lijten boeken?

Twan Lijten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Twan Lijten

Wilt u Twan Lijten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Twan Lijten

Twan Lijten schrijft liedjes die uit het leven zijn gegrepen maar hij is toch geen typische vertolker van het levenslied. Columnist en oud Stadsdichter van Tilburg Jace van de Ven betitelt zijn muziek als “levenspop”. Met zijn 47 jaar en ruime ervaring in het muzikale landschap, is Twan klaar voor een volgende stap. Die gaat richting de kleinkunst, het theater, dáár wordt het volgende hoofdstuk in de zorgvuldig opgebouwde carrière van Twan geschreven. Natuurlijk blijft Twan ook ee n bekend gezicht in het feestcircuit, want ook daar voelt hij zich als een vis in het water! Twan Lijten begint zijn muzikale avontuur al 40 jaar geleden als gitarist. Dit mondde uit in een samenwerking met een bonte verzameling aan muzikanten. Hij schreef muziek en teksten voor diverse artiesten en uiteindelijk vanaf 2002 voor zichzelf. In 2002 resulteerde dat meteen in de grote hit “Puur op het gevoel”. Daarmee werd zelfs het podium van Lowlands bereikt en stond Twan ook in een uitverkocht Gelredome.

Het is niet de bedoeling om hier een lijst van eremetaal te weerspiegelen. Wil je echt alles van Twan weten, ga dan eens kijken op dat wereldwijde spinnenweb. Het gaat meer om het nu, wat er komen gaat en wat we van Twan zouden verwachten. Een belangrijke pion in dit muzikale schaakspel is zijn nieuwe manager Riny Schreijenberg. Maker en bedenker van beroemdheden, eigenaar van o.a. een Gouden Harp, schrijver van duizenden liedjes en vermaard trompettist. Riny gaat Twan Lijten op het pad zetten waar hij wil wandelen, nee, niet rennen.. vooruit dan, snelwandelen..

De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal, meestal autobiografisch, soms over anderen vertellend, maar altijd warm en herkenbaar. Alle liedjes blijven overeind met enkel een gitaar, daarop zijn ze ook geschreven. Maar ook met een compleet orkest laat deze aimabele Brabander zich graag horen. De nieuwste single van Twan Lijten heet “ Als je Alles... ” en is geproduceerd door de succesvolle producers Riny Schreijenberg, Pieter van Schooten en John Dirne van White Villa Studio ’s in Ede.
Tekst en muziek komen van de hand van Twan zelf.

Twan Lijten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Twan Lijten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Twan Lijten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Twan Lijten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Twan Lijten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.