Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

TV en Film Workshop boeken?

TV en Film Workshop boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van TV en Film Workshop

Wilt u TV en Film Workshop direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie TV en Film Workshop

Ben je een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit aan het plannen? Hieronder staan de verschillende soorten TV workshops die je voor je bedrijfsuitje of teambuilding activiteit kunt boeken. Eigen ideeën zijn uiteraard ook welkom!

Lipdub
Met het hele bedrijf in 1 take een videoclip opnemen. Het is een ware rage geworden, ook in Nederland. Met deze Workshop maak je ook nog eens de allerleukste lipdubs! We nemen van allerlei attributen mee op locatie zoals kleding, boa’s, microfoons, papier, stiften en nog veel meer. Daarnaast natuurlijk ook een professionele opnamecrew met camera, licht en geluid.

Commercial
Waarom onthoud je dat ene spotje wel en dat andere niet? We gaan het je vertellen. En beter nog, jullie gaan zelf een reclamespotje maken! Je mag zelf filmen, geluid, licht, productie en alle andere taken binnen de crew uitvoeren. En het acteren natuurlijk niet te vergeten. Met als climax van de dag de spetterende Oscar Première waarbij het beste filmpje een echte Oscar wint!

Videoclip
Kanye West, Anouk of een gouwe ouwe uit de 80′s. Samen maken we een spetterende, leuke en vernieuwde clip, waarover nog lang nagepraat zal worden. Natuurlijk nemen we de nodige kleding en props mee om de clips nog beter te laten worden. Iedereen doet mee.

Soap
Nu is het dan eindelijk tijd om al die sappige roddels van de werkvloer vast te leggen in een echte soap. Gemaakt en gespeeld door jou en je collega’s! Ook hier staat er weer niemand aan de zijlijn. Binnen elke “crew” hebben we taken voor en achter de camera! Zeker met de “Soap” workshop is de Oscar Première erg leuk om al je andere collega’s te zien schitteren op het witte doek!

Speelfilm
Kruip in de karakters van een bekende film of een eigen bedachte film en speel die scènes op je eigen manier. Iedereen heeft een rol in deze leuke workshop film maken. Om het bedrijfsuitje tot een echt groot succes te maken kunnen we ook een echte Oscarshow voor je neerzetten, waarbij elke door jullie gemaakte film genomineerd is. Wij monteren alle films tot een spannend resultaat!

Elevator Pitch training
De Elevator Pitch is één van onze nieuwe workshops, waarbij iedereen niet alleen een leuke middag beleeft, maar waar je nadien ook echt nog iets aan hebt. Niet in een saai klaslokaal of hotelzaaltje maar in een echte lift.

Graffiti
Onder leiding van onze graffiti artists ga je aan de slag op de “mobile walls” waarbij je met zoveel kleuren spuitbussen als je maar wil aan het werk kan gaan. Eerst ga je je eigen “tag” ontwikkelen.  Dan gaan we in kleine groepjes de “ruwe tekeningen” maken. Is het idee helemaal klaar dan kun je aan de slag met de spuitbussen.

Stop Motion
Met iedereen in Stop Motion een leuke en grappige clip opnemen, dat is het doel van deze workshop. Onze regisseurs gaan samen met jullie een leuk script bedenken. Daarna krijgt iedereen weer een taak in de ‘productie’ van deze Stop Motion. Per 15 personen maken we een nieuwe groep en dus ook een nieuw filmpje. Leuk voor de Oscaruitreiking aan het einde van de dag.

Journaal
Samen met alle collega’s een nieuwsjournaal maken. We bedenken samen de leukste gebeurtenissen en aan het eind van de dag monteren we alles in de vorm van een echt journaal. Wie wordt de nieuwe Sacha de Boer of Philip Freriks van jullie bedrijf?

Levende Wipe Out
Levend Wipe Out. Gebaseerd op de TV show “Wipe Out” ga je in teams tegen elkaar spelen op een groot (rugby) veld. Elk team krijgt een kleur.  Vervolgens hebben we een aantal parcours die je moet zien te doordringen en hier krijg je punten voor. Het andere team hanteert de Wipe Out obstakels en gaat het het andere team zo moeilijk mogelijk maken door te dringen naar de eindstreep. Grote stootbalken die je met 5 personen draagt, single pionnen, de “Rotor” en nog meer leuke imposante obstakels die het niet gemakkelijk gaan maken.

TV en Film Workshop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over TV en Film Workshop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over TV en Film Workshop wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van TV en Film Workshop. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over TV en Film Workshop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.