Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tulpen Meisje boeken?

Tulpen Meisje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tulpen Meisje

Wilt u Tulpen Meisje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tulpen Meisje

Het ‘Tulpenmeisje’ is een typische Hollandse Hostess! Deze stijlvolle hostess gekleed in een Delfts blauw kostuum deelt kleurige Hollandse tulpen uit aan uw gasten. Met het uitdelen van deze oer-Hollandse bloemen is zij de perfecte eyecatcher op een Hollandse thema avond. Een traditioneel en oer-Hollands gebaar in een exclusief en modern jasje waar uw gasten absoluut van onder de indruk zullen zijn! Een Tulpenmeisje is ook erg leuk in combinatie met een van onze Stroopwafelmeisjes. Zij brengen stralende Hollandse gezelligheid en zijn unieke eyecatchers die een Hollands thema naar het volgende niveau tillen! Tulpen bloeien enkele maanden, maar ons Tulpenmeisje bloeit het hele jaar door!

Kostuum details
– Er zijn diverse kleuren en modellen beschikbaar in ons assortiment, waardoor wij u verschillende variaties kunnen aanbieden.
– Wij hebben verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.

Tulpen Meisje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tulpen Meisje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tulpen Meisje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tulpen Meisje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tulpen Meisje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.