• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Trumpet Stars boeken?

Trumpet Stars boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trumpet Stars

Wilt u Trumpet Stars direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trumpet Stars

Gerard van Schaik en Ed Pluijmen hebben na 2 jaar Pauze van Trumpet Stars samen besloten om Trumpet Stars nieuw leven in te roepen. Ed is al 24 jaar actief met Trumpet Stars –en sinds een jaar ook als Alm Power . Gerard is al 25 jaar werkzaam als professioneel trompettist, samen kunnen zij een professionele act neerzetten die haar weergave niet kent.

Gerard en Ed twee muzikanten die beide hun sporen al verdiend hebben in de mu-ziek. Trumpet Stars is een feest-act bij uitstek. Samen zijn zij erin geslaagd om een nieuw programma op te zetten waarmee zij bij elke gelegenheid de juiste muziek ten gehore kunnen brengen. O.a. Volkstümliche muziek, Duitse Schlagers, Evergreens, Carnavalsmuziek, etc. Hierdoor kunnen zij bij elk optreden voor een gevarieerd programma zorgen.

Trumpet Stars boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trumpet Stars zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trumpet Stars wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trumpet Stars. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trumpet Stars te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.