Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Troetel Beertje boeken?

Troetel Beertje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Troetel Beertje

Wilt u Troetel Beertje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Troetel Beertje

Troetelland is de plek waar de troetelbeertjes wonen. Het is een magische plek die bestaat uit wolken en regenbogen. Ze kunnen van hieruit alle kinderen op de wereld zien en in de gaten houden. Zodra er iets mis is, horen ze het troetelalarm en komen ze in actie. Met de spreuk “troetelbeertjes straal” voeren zij elk hun magie uit. Graag zal Deelbeertje met de kindjes op de foto gaan en ze vertroetelen.

Troetel Beertje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Troetel Beertje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Troetel Beertje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Troetel Beertje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Troetel Beertje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.