Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

TripleXL boeken?

TripleXL boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van TripleXL

Wilt u TripleXL direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie TripleXL

TripleXL staat voor een zeer groot repertoire dat zich in sneltreinvaart afspeelt. De medley's zijn samengesteld uit allerlei genre's en variëren van Bon Jovi tot en met Armin van Buuren. Met special effects en een overdosis energie die je niet uit de weg kunt gaan, laat TripleXL elk feest gegarandeerd knallen!

TripleXL bestaat uit professionele muzikanten afkomstig van het conservatorium van Haarlem. Door de opgedane kennis te bundelen zorgen zij er samen voor dat de muzikaliteit en het entertainmentgehalte zeer hoog blijven. TripleXL is ontstaan op het conservatorium en bestaat uit leden uit Noord-Holland, Utrecht en Zeeland. Door gebruik te maken van special FX en moderne technieken zorgt TripleXL ervoor dat het niet alleen een feest is om te luisteren, maar ook om te kijken! Het tempo van de show en de medleys ligt zeer hoog, 120 nummers in 120 minuten is waar TripleXL naar streeft.

TripleXL beschikt over een eigen in-ear monitor-systeem waardoor iedere muzikant op elk optreden op hetzelfde hoort. Dit zorgt voor een kortere soundcheck-tijd. Daarnaast kan TripleXL een eigen PA-systeem leveren, tot maximaal 150 personen. Tijdens een show van TripleXL wordt gebruik gemaakt van confetti/streamers en eventueel CO2 en/of gasvlammen, als de locatie en gelegenheid dit toelaat.

TripleXL boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over TripleXL zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over TripleXL wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van TripleXL. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over TripleXL te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.