Twilight Entertainment

     
Triple boeken / Triple Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Triple boeken?

Triple boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Triple

Wilt u Triple direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Triple

De meidengroep Triple bestaat uit drie bloedmooie jonge meiden, uit verschillende delen van het land, met stuk voor stuk een prachtige stem; Cassidy Roeks, Nina Meijer en Melissa Scherpen. Allen oud deelneemsters van het populaire tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’ die nu hun krachten bundelen tot ‘Triple’.

Lekker om naar te luisteren, lekker om naar te kijken , maar vooral ook lekker om mee te zingen.

Triple boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Triple zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Triple wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Triple. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Triple te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.