Twilight Entertainment

     
Foto: Dario Misja
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 8.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Trijntje Oosterhuis boeken?

Wilt u Trijntje Oosterhuis huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Trijntje Oosterhuis vindt u op deze pagina.

Wilt u Trijntje Oosterhuis direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trijntje Oosterhuis

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken? U kiest voor een van de beste zangeressen van Nederland. Trijntje zingt zowel in het Nederlands als in het Engels en kan daardoor op een groot aantal verschillende evenementen goed uit de voeten. Ze heeft een prachtige stem. Gaat u Trijntje Oosterhuis inhuren? Dan bent u zeker van pure muzikale kwaliteit tijdens uw evenement.

Een van de beste zangeressen van Nederland

U kunt Trijntje Oosterhuis huren vanwege haar vocale capaciteiten, die ze zowel solo als in een groep heeft laten zien. Ze was jarenlang het gezicht van Total Touch, maar heeft daarnaast ook als solozangeres een aantal succesvolle nummers uitgebracht.

Samenwerkingen met grote namen

U kunt Trijntje Oosterhuis boeken vanwege haar individuele klasse, maar wist u dat ze ook veel samen heeft gewerkt met andere sterren? Wat dacht u bijvoorbeeld van Salomon Burke, Candy Dulfer, Ronan Keating, Herman Brood, Andrea Bocelli en Lional Richie, om nog niet eens over Marco Borsato te spreken!

Benieuwd naar de kosten of prijs van Trijntje Oosterhuis? U kunt haar boeken bij Twilight Entertainment.

Trijntje Oosterhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trijntje Oosterhuis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trijntje Oosterhuis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trijntje Oosterhuis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trijntje Oosterhuis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.