Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Trigger boeken?

Trigger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trigger

Wilt u Trigger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trigger

Elk feest is uniek, en verdient entertainment op maat! Voorzien van een flinke portie ervaring en een haast onuitputtelijk voorraad repertoire is de band Trigger in staat om elk evenement om te toveren naar een waar feest.
 
Beheerst waar het nodig is en knallen waar het kan! Jaren 80-90, Nederlands talig, top 40 van nu en niet te vergeten een stevig portie rock, Trigger speelt het!
 
Coverband Trigger, de band voor je evenement,of het nu een kermis, bedrijfsfeest, zomerfeest of besloten feest betreft, Trigger zorgt ervoor dat het dak eraf gaat! Uiteraard kan een band niet zonder techniek en zoals u mag verwachten gaat Trigger dan ook ieder optreden op pad met een gedegen installatie, voorzien van de laatste technieken op het gebied van geluid en licht.

Trigger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trigger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trigger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trigger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trigger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.