Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tricky Dickens boeken?

Tricky Dickens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tricky Dickens

Wilt u Tricky Dickens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tricky Dickens

Een kerstplaatje van je welste!

Een interactieve act, in een passend tijdbeeld!

Een sfeer tekening;
Tricky Dickens loopt met zijn valies en opklaptafel door de straten. Hij klapt z'n schraag uit en legt er een plank op. Hij spreekt voorbijgangers aan. Ze blijven staan. Voor je het weet zit je midden in de act!!! Munten verschijnen en verdwijnen. Een zakdoek lost in het niets op. Kralen doordringen op wonderbaarlijke wijze door je eigen hand. Een stuk touw en een ring en een verhaal over het onmogelijke. Een waarschuwing voor valsspelers en hen die het op uw beurs gemikt hebben.
Tricky Dickens verzamelt zo altijd een grote groep mensen om zich heen. Ze blijven staan, ze verbazen zich over zijn vlugge handen en lachen om zijn woordgebruik en grappen. Daarna klapt hij zijn tafel in en gaat op weg naar een nieuwe plek om zijn toeschouwers te verbazen.

Tricky Dickens zet hier het originele straattheater neer zoals we dit al vanaf de Middeleeuwen kennen. Geen geluidinstallaties, niet te veel toeters en bellen maar authentiek straattheater amusement.

Tricky Dickens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tricky Dickens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tricky Dickens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tricky Dickens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tricky Dickens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.