Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Alle hits van de Cats
Volledige prijslijst

Tribute to The Cats Band boeken?

Tribute to the Cats Band Boeken

Bent u op zoek naar de Tribute to The Cats Band voor een spetterend optreden? Dan kunt u hier de band boeken bij artiestenbureau Twilight Entertainment. Hieronder vindt u meer informatie betreffende kosten / prijs van een boeking.

Wilt u de Tribute to the Cats Band direct huren? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tribute to The Cats Band

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.

In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. En dus komen ook ‘Mandy my dear’, ‘Be my day’, ‘Marian’ en ‘Without your love’ voorbij.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Hoezeer de muziek van The Cats ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van de Tribute To The Cats Band. Niet alleen de generatie die in de jaren ’60 en ’70 het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt gaat een avondje ‘uit z’n dak’, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de Catsmuziek van alle tijden is.

Tribute to the Cats Band Boeken

Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 300 concerten in den lande gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.

Nog eens even op een rijtje: de hitsingles van The Cats, waaruit de Tribute To The Cats Band wekelijks een keuze maakt (tussen haakjes de noteringen in de Top 40 respectievelijk de Single top 100):

Tribute to The Cats Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tribute to The Cats Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tribute to The Cats Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tribute to The Cats Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tribute to The Cats Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.