Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: vanaf 60 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Trane met Tuite boeken?

Trane met Tuite boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trane met Tuite

Wilt u Trane met Tuite direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trane met Tuite

Trane Met Tuite speelt: Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen, verrijkt met aanstekelijke Limburgse Texmex en degelijke Duitse Evergreens. Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en te betrekken bij hetoptreden.

Trane Met Tuite is: (contra)Bas en Zang: Roland. Frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid. Gitaar en Zang: Jeroen. Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel. Drum en zang: Jeroen. Houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, reetestrak.

Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle smartlappenfestivals kennen Trane Met Tuite. Van noord tot zuid op Koninginne- en Koningsdagen. Zomerfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest, Nijmeegse Vierdaagse feesten We hebben gespeeld op radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten!

Een greep uit ons repertoire

Trane met Tuite kent een groot repertoire, enkele voorbeelden zijn o.a. De clown, Manuela, tweedehandsmartlappenwals, De fles, Je veux d’l’amour, Manuela, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd, Atemlos.

De Trane Met Tuite caravan

De Trane Met Tuite caravan is een mobile podium van waaruit we in uw theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Trane met Tuite boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trane met Tuite zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trane met Tuite wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trane met Tuite. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trane met Tuite te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.