Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.225,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Trainband boeken?

Trainband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trainband

Wilt u Trainband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trainband

Trainband, een up-to-date dynamisch orkest, dat in een sneltreinvaart van ieder evenement een bruisend feest maakt. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, jubileum, dancing of een kermis, de Trainband zorgt voor een hoog entertainmentgehalte waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Trainband brengt u allround muziek van o.a. Robbie Williams, Marco Borsato, Anouk, Belle Perez, Celine Dion tot Within Temptation, Alanis Morisette, Skunk en niet te vergeten de meezingers van Jan Smit, Jannes en nog vele andere.

Jaren 60, 70 tot nu. Een compleet feest waarin de muzikanten en zangeres hun hele ziel en zaligheid ingooien om van uw feest een nooit te vergeten feest te maken, mede door het geluid, licht en de verzorgde kleding.

Kwaliteit en enthousiasme zorgen voor een onvergetelijke avond!

Graag stellen wij de leden van Trainband aan u voor:

* Brigitte: Zang
* Frank: Gitaar
* Frank Jr: Drums
* Jill: Gitaar

Trainband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trainband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trainband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trainband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trainband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.