Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 3.200,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Ook te boeken met danseressen
Volledige prijslijst

Trafassi boeken?

Trafassi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trafassi

Wilt u Trafassi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Trafassi

Trafassi is het Surinaamse woord voor ‘anders’ of ‘ommekeer’. De band had in de jaren ’80 een enorme hit met “Wasmasjien”. Trafassi(Kleine wasjes, grote wasjes…) Na zowel in Nederland als in Suriname in verschillende top-exotische orkesten gespeeld te hebben besloten Harold Biervliet, Edgar ” boegroe” Burgos, Lesley Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen en de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek.

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes. Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze Surinaamse jongens met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl ” TRAMUSIC” nationale bekendheid te geven. Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland.

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

Trafassi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trafassi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trafassi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trafassi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trafassi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.