Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

TP4Y boeken?

TP4Y boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van TP4Y

Wilt u TP4Y direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie TP4Y

Mix Amber Delil en Nour Mens, voeg daar Sterre Tapilatu en Zoe Tauran aan toe en je krijgt: TP4Y oftewel Too Pretty 4 You! Deze mooie, energieke dames gooiden hoge ogen tijdens hun auditie van Holland’s Got Talent 2014. Na twee weken bij elkaar te zijn als groep besloten zij zich op te geven voor de talentenshow. TP4Y wil graag de passie die zij hebben voor muziek delen met de wereld. Daarom pakten zij het ook groots aan en bliezen niet alleen de jury maar ook het publiek weg met hun vurige en spetterend optreden.

Ze zijn niet alleen PRETTY maar ook Getalenteerd! Zang en dans is dan ook hun favoriete bezigheid, als het aan TP4Y ligt dansen en zingen zij de hele dag. De passie spatte er dan ook van af tijdens het nummer ‘Survivor’ van Destiny’s Child.

De jury was laaiend enthousiast en Nederland is een nieuwe stoere, frisse girl group rijker. Binnenkort komt TP4Y met een engelstalig EP uit en zullen de meiden ons verwennen met hun talenten! Be ready for it!

TP4Y boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over TP4Y zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over TP4Y wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van TP4Y. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over TP4Y te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.