Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Total Eclipse boeken?

Total Eclipse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Total Eclipse

Wilt u Total Eclipse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Total Eclipse

Total Eclipse behoort al jarenlang tot één van de Top orkesten van Nederland en België.

Met de aanwinst van 3 nieuwe rasmuzikanten word de band naar een nog hoger niveau getilt. De voormalige muzikanten van 'The Greenlight Express'  traden onlangs toe tot de band. Paolo , Garry en Jos kunnen inmiddels bogen op een jarenlange ervaring en vormden jarenlang de vaste begeleidingsmuzikanten van artiesten als André Hazes, Frans Bauer, Wolter Kroes en vele anderen.

Ook in de geheel vernieuwde en verfrissende samenstelling staat TOTAL ECLIPSE garant voor entertainment van het hoogste niveau.

Total Eclips beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie met deskundige bediening. 
 

Total Eclipse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Total Eclipse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Total Eclipse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Total Eclipse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Total Eclipse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.