Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 5.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Toppop Yeah Band boeken?

Toppop Yeah Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Toppop Yeah Band

Wilt u Toppop Yeah Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Toppop Yeah Band

Stap in de wereld van grote brillen, plateauzolen, wijde pijpen en puntkragen. Waan je in de 70 & 80’s, in de tijd van het immens populaire popprogramma Avro’s Toppop met presentator Ad Visser en het showballet van Penny de Jager. Met de originele Toppop Yeah Band stap je die tijd zó weer in. De band, bestaande uit een drummer, gitarist, bassist, toetsenist, saxofonist, trompettist, DJ/VJ, een zanger en twee zangeressen, speelt drie keer 45 minuten hits uit de tijd van Toppop. De nummers worden ondersteund door de originele Toppop videoclips. In combinatie met het schitterende Toppopdecor met plasmaschermen, spiegelbollen en een lichtshow is succes gegarandeerd!

Toppop Yeah Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toppop Yeah Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toppop Yeah Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toppop Yeah Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toppop Yeah Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.