Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.775,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Toppop Roadshow boeken?

Toppop Roadshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Toppop Roadshow

Wilt u Toppop Roadshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Toppop Roadshow

Wie heeft er niet een herinnering aan het immens populaire popprogramma Avro’s Toppop? Aan Ad Visser, het showballet van Penny de Jager, grote brillen, plateauzolen, puntkragen en wijde pijpen? De Toppop Roadshow neemt je mee in de wereld van de seventies en eighties. Een DJ/VJ zorgt voor een spectaculaire vier uur durende show met hits van toen. De nummers worden ondersteund door de originele Toppop videoclips, getoond op twee grote plasmaschermen. Tel daarbij een DJ Booth met tv, spiegelbollen, een lichtshow en een 3D Toppoplogo op en het 70 & 80’s-gevoel is compleet! De roadshow is uit te breiden met een verlichte dansvloer en twee danseressen.

Toppop Roadshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toppop Roadshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toppop Roadshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toppop Roadshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toppop Roadshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.