Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Toppers van Oranje boeken?

Toppers van Oranje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Toppers van Oranje

Wilt u Toppers van Oranje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Toppers van Oranje

Toppers van Oranje on Tour is een 4 uur durend programma boordevol entertainment! Het is uitermate geschikt voor feesttenten, dorpsfeesten, kroegen, braderieën, jaarmarkten, campings en overige evenementen.

De vernieuwde show zal worden gepresenteerd door niemand minder dan Ivo Franklin, welke wekelijks op TV te zien is in het programma “Toppers van Oranje”. Ivo zal buiten de presentatie van het programma ook spelletjes spelen met het publiek, waarbij men leuke prijzen kan winnen.

De basis bestaat uit 2 artiesten, presentator Ivo Franklin, een dj, licht, geluid, decor, prijzen en optioneel een compacte podiumwagen voor buitenevenementen. Uiteraard is het ook mogelijk om Toppers van Oranje on Tour naar eigen wensen verder uit te breiden!

Uw evenement zal volop worden gepromoot via alle tv uitzendingen, reclame in weekblad Party, én op de website en social media kanalen.

Toppers van Oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toppers van Oranje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toppers van Oranje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toppers van Oranje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toppers van Oranje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.