Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tony van Boxtel boeken?

Tony van Boxtel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tony van Boxtel

Wilt u Tony van Boxtel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tony van Boxtel

Tony van Boxtel werd geboren in 1980 in Breda.

Hij is thuis begonnen met zingen toen hij een jaar of 16 was met de karaoke set van zijn vader dat was een grote hobby totdat hij een jaar geleden professioneel is doorgegaan met zijn huidige platenmaatschappij Digidance

Zijn populairste single is "Vive la vie" en is geschreven door Frank Verkooyen en Jan Voermans.

Het nummer dat hij het liefst zingt is Met tranen in je ogen ben je blind, omdat hij het een heel mooi liedje vind waar veel mensen stil van worden.

Tony  vindt alle optredens even leuk maar het leukste wat hij mee heeft gemaakt is dat hij van een heel klein meisje een kettinkje heeft gehad toen hij net begon en die doet hij nooit meer weg.

Tony van Boxtel: het grootste talent van Nederland!

Tony van Boxtel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tony van Boxtel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tony van Boxtel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tony van Boxtel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tony van Boxtel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.