Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 950,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. Dj booth/set excl. geluid, licht, reiskosten
Volledige prijslijst

Tony Terrific boeken?

Tony Terrific boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tony Terrific

Wilt u Tony Terrific direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tony Terrific

Met zijn brede glimlach, zijn ongekende charmes en een primadeluxe mix van muziek en entertainment zet de altijd energieke Tony Terrific een onvergetelijke show neer die garant staat voor een superaanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste funk, pop, rock en dance van de afgelopen 50 jaar (plus de grootste hits van nu!) is het weer goed toeven op de dansvloer!

Deze flamboyante gentleman is een graag geziene gast op Daydream, Paaspop, Dauwpop, Concert At Sea, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen e.v.a. festivals en bedrijfsevenementen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Hij stond reeds in o.m. de Heineken Music Hall, Ahoy Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven, Schouwburg Leeuwarden, Amsterdam Arena, Madurodam, Efteling, Foxtrot Lowlands, Kameha Grand Bonn, Club 65 Paris en Waldorf Hilton London. Èn is vriend van het Radio 2-programma ‘Cappuccino’!

Tony Terrific boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tony Terrific zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tony Terrific wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tony Terrific. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tony Terrific te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.