Twilight Entertainment

     
Tony Star boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. MC
Volledige prijslijst

Tony Star boeken?

Wilt u Tony Star huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Tony Star vindt u op deze pagina.
Wilt u Tony Star direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tony Star

Sommige mensen zijn geboren om te entertainen… Tony Star is daar één van! Al sinds zijn jongere jaren vind Tony Star het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een indrukwekkende show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)!

Tony Star boeken voor een dj set?

Tony Star is niet gewoon een DJ bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daar buiten, is het hem gelukt om enorm te groeien waardoor hij elk feestje naar een hoger niveau brengt!

Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken!

Style
Smashing EDM / Catchy House / some Hardstyle

Tony Star boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tony Star zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tony Star wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tony Star. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tony Star te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.