Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

TomV Freestyle Voetbal boeken?

TomV Freestyle Voetbal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van TomV Freestyle Voetbal

Wilt u TomV Freestyle Voetbal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie TomV Freestyle Voetbal

Freestyle voetbal, sport entertainment

TOMV, ‘ballen’ als passie. Eén met de bal. Soms letterlijk, als de bal op de zijkant van z’n hoofd is beland en hij de bal heen en weer wiegend op die plek houdt. Vervolgens beweegt de bal in een vloeiende beweging  weer naar de voeten van Tom, waar de snelheid van de bal - in acrobatische bewegingen - van voet naar voet, je doet duizelen. Hoe doet ‘ie dat?

Je moet het zien, dan beleef je de passie van TOMV!

TOMV is een freestyle voetballer, die al jaren shows en clinics geeft. Hij heeft onder andere deelgenomen aan tv-programma’s, zoals ‘Wedden dat ik het kan’ en ‘Zapplive’ en aan een marketing-campagne voor Cruyff Sport. Het heeft hem op allerlei plekken in Nederland en de wereld gebracht, van Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel tot Lissabon en Berlijn en deelname aan shows als Kerstcircus AHOY met zijn groep Urban e-Motion evenals een uniek optreden met die groep live op TV voor de Koning en miljoenen mensen die tijdens de Koningsvaart in Amsterdam, aan de buis gekluisterd waren.

TOMV is een jonge, professionele freestyle voetballer, met een representatief voorkomen, waar het prettig mee werken is, zowel voor, tijdens als na de show. Tom studeert Bewegingswetenschappen in Groningen en is een opvallend goede didacticus. Hij heeft plezier in het overbrengen van zijn enthousiasme en weet heel goed hoe hij de zaken bij verschillende doelgroepen moet aanpakken.

Hard werken heeft hem gemaakt tot een entertainer, die met de bal mensen blijft verwonderen en boeien. Hij wil graag zijn skills en kernwaarden als doorzettingsvermogen en passie doorgeven aan zowel kinderen als volwassenen.

Heel bewust en doordacht is Tom bezig met het blijven ontwikkelen van kwalitatieve, mooie shows, die interessant zijn voor  het publiek. TOMV beheerst de tricks en skills, waarmee hij mensen in vervoering brengt.

Freestyle voetbal is een sport, die bol staat van de creativiteit, waarbij vooral gekeken wordt naar techniek en stijl, de creatieve aanpak én – uiteraard - de controle die je over de bal hebt.

Bij Freestyle voetbal komt het aan op de tricks die je met een bal kunt uithalen.

Ooit begon het met de kunst om een bal in de lucht te houden, met hoofd, knie of voet (het eerste filmpje van freestyle voetbal was feitelijk de warming up van Diego Maradona tijdens de halve finale van de UEFA-cup in 1989; Napoli - Bayern Munchen) en is nu uitgegroeid tot een regelrechte kunst , waarbij acrobatische bewegingen onderdeel vormen van de show. Freestyle voetbal is eind jaren negentig vooral in Nederland (door)ontwikkeld.

TomV Freestyle Voetbal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over TomV Freestyle Voetbal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over TomV Freestyle Voetbal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van TomV Freestyle Voetbal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over TomV Freestyle Voetbal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.