Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tommy Thompson boeken?

Tommy Thompson boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tommy Thompson

Wilt u Tommy Thompson direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tommy Thompson

Tommy Thompson is entertainer pur sang. Hij treedt gemiddeld 5 keer per week op als zanger en saxofonist in heel Nederland en Europa. De optredens variëren van bedrijfsfeesten, bruiloften, diners-dansant, recepties en verjaardagsfeesten tot congressen en beurzen.

Hierbij brengt Tommy Thompson een zeer veelzijdig repertoire. Dance Classics, Good Old Motown, Funk, Ballads en Rock & Roll. Kortom, zeer veelzijdig en dus altijd de goede sound bij elk evenement.

Tommy Thompson is te boeken voor een tape-optreden waarbij hij zichzelf op saxofoon begeleidt.

Tommy Thompson boeken?

- Bezetting: 1 persoon (Zang en sax)
- Speelduur: 4 x 30 minuten
- Incl. geluid tot 200 personen

Tommy Thompson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tommy Thompson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tommy Thompson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tommy Thompson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tommy Thompson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.