Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tommy Santo boeken?

Tommy Santo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tommy Santo

Wilt u Tommy Santo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tommy Santo

Als Tommy Santo in de DJ-booth staat gaat de zon meteen schijnen! Al jaren draait hij zijn herkenbare, zomerse en sexy beats op de meest unieke evenementen in binnen- en buitenland. Met zijn energieke mix van muziek in alle tempo’s en af en toe een ondeugende guilty pleasure, blijft hij verassen!De afgelopen jaren heeft Tommy Santo op vele grote festivals en evenementen gedraaid. En met zijn residenties door heel Nederland is hij iedere maand wel een keer bij jou in de regio te vinden. Door zijn vaste avonden in al deze clubs, discotheken en cafés weet hij als geen ander op het publiek in te spelen en is stilstaan geen optie.Ieder jaar tourt hij in de wintermaanden meerdere keren per seizoen in de Oostenrijkse Alpen. Ook heeft hij de afgelopen jaren in de zomer onder andere in Brazilië, Spanje, Bulgarije, Oekraïne, Engeland, Portugal en Griekenland vele feesten op z’n kop gezet.

Tommy Santo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tommy Santo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tommy Santo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tommy Santo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tommy Santo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.