Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tommy O'Fool boeken?

Tommy O'Fool boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tommy O'Fool

Wilt u Tommy O'Fool direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tommy O'Fool

Tommy O Fool, de veelbesproken zanger van The Fools is vanaf oktober 2014 ook solo te boeken. Live On Tape zal hij 45 minuten lang uw feestje op z'n kop zetten! Tom staat bekend om zijn zeer sterke interactie met het publiek. Of het nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of een festival betreft, hij krijgt iedereen op z'n hand.

Tommy O'Fool boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tommy O'Fool zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tommy O'Fool wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tommy O'Fool. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tommy O'Fool te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.